Home » Wishbone stoel Oost-Vlaanderen
Meubels op maat
Productie in Europa
Natuurlijke afwerking

Wishbone stoel kopen in regio Oost-Vlaanderen

Een iconische Wishbone stoel kopen in regio Oost-Vlaanderen, dat kan bij Interior Gent. Ken jij onze meubelwinkel nog niet? Maak dan snel kennis. Interior is een meubelwinkel gelegen in Gent. Bij ons vind je meubelen voor jouw leefruimte, bureau, slaapkamer, jeugdkamer of keuken. Al onze meubelen worden vervaardigd in Europa. Zo ook de iconische Wishbone stoel die jij wil kopen voor jouw woning in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen.

Kom bij ons langs en laat u adviseren!

Koop een iconische Wishbone stoel in onze winkel in Oost-Vlaanderen

De Wishbone stoel, voor jouw appartement of huis in regio Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen, is van merk Carl Hansen. Carl Hansen is een Deens familiebedrijf. Belangrijke waarden zijn onder andere duurzaamheid en vakmanschap. De Wishbone stoel zelf heeft een uniek design. Enerzijds vormen de arm- en rugleuning één geheel, anderzijds zorgt de Y-vormige rugleuning voor de ideale ondersteuning. Om een Wishbone stoel af te werken, moeten 100 productiestappen doorlopen worden. Een Wishbone stoel in jouw woning in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen plaatsen, zal dus zeker en vast de blikvanger worden van de ruimte. Heb je nu nog meer interesse in zo’n Wishbone meubel? Lees dan verder.

Ook per mail kunt u een afspraak maken!
Interior Gent, grote showroom met iconische Carl Hansen stoelen
Carl Hansen Wishbone in beuk

Breng een bezoek aan onze meubelwinkel voor meer informatie

Als je graag jouw favoriete Wishbone stoel van dichtbij wilt bewonderen, breng dan een bezoek aan onze meubelwinkel. Wij zijn er alvast van overtuigd dat de perfecte Wishbone stoel er staat te wachten om in jouw woning in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen te plaatsen. Voor al jouw vragen, kan je ons ook mailen via info@interior-gent.be of bellen naar 09/223.37.07. Duik gerust ook verder in ons aanbod aan Scandinavische meubels, Carl Hansen stoelen, Team 7 bedden, volhouten tafels, enzovoort.

Verified by ExactMetrics