Home » Wishbone meubels Oost-Vlaanderen
Meubels op maat
Productie in Europa
Natuurlijke afwerking

Wishbone meubels kopen in Oost-Vlaanderen

Koop uw Wishbone meubels in onze meubelwinkel in Oost-Vlaanderen . Bij Interior Gent vind je volhouten en massieve meubelen die vervaardigd worden in Europa. Bovendien zijn de meubelen natuurlijk afgewerkt. In onze winkel kan je terecht voor meubels voor jouw leefruimte, het bureau, de slaapkamer, de keuken of een jeugdkamer.

Koop jouw Wishbone meubels dichtbij huis in Oost-Vlaanderen

Ken jij de achtergrond al van de Wishbone meubels die jij wil kopen? Leer er hier meer over. Wishbone meubels zijn ontworpen door Hans J. Wegner. Die designer  ontwerpt meubels voor Carl Hansen. Carl Hansen is dan weer een Deens designbedrijf dat erin gelooft dat uniek design een combinatie is van esthetiek en eenvoud.

Als je Wishbone meubels van Carl Hansen wil kopen in de regio van Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen, dan is een bezoekje aan onze winkel in Gent het zeker waard. Je vindt er namelijk de iconische Wishbone stoelen. De rug- en armleuning van de stoelen zijn één geheel. Je zal ook zien dat de stoel een Y-vormige rugleuning heeft. Die vorm zorgt voor een comfortabele ondersteuning. Om zo’n stoel te vervaardigen zijn er een 100-tal stappen die doorlopen moeten worden. Tijdens de vervaardiging van jouw toekomstige Carl Hansen Wishbone meubels, die je wil kopen in de regio van Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen, gebeurt het meeste met de hand.

Kom bij ons langs en laat u adviseren!

Meer dan alleen Wishbone meubels voor de regio Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen

Wij verkopen niet alleen Carl Hansen Wishbone meubels in regio Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Wij verkopen nog heel wat andere meubels, zoals massief houten kasten of volhouten salontafels. Bovendien vind je bij ons een uitgebreid aanbod aan merken. Als je bijvoorbeeld graag meubels wilt van Team 7, dan vind je bij ons zeker ook wat je zoekt.

Ook per mail kunt u een afspraak maken!
Carl Hansen 33 zwart
Carl Hansen Wishbone in beuk

Kom langs om jouw Carl Hansen Wishbone meubels in regio Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen te kopen

Wil jij graag eens de unieke Carl Hansen Wishbone meubels bezichtigen in de regio van Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen? Breng dan een bezoekje aan onze winkel. Je vindt ons op de Brabantdam 173 in Gent. De openingsuren vind je op onze website. Krijg je graag eerst wat meer informatie over de Wishbone meubels of zit je met extra vragen over ons bedrijf? Dan kan je ons altijd contacteren via mail info@interior-gent.be of via telefoon 09/223.37.07.

Verified by ExactMetrics