Home » Volhouten salontafel
Meubels op maat
Productie in Europa
Natuurlijke afwerking

Volhouten salontafel kopen in Gent

Startte jij onlangs de zoektocht naar een volhouten salontafel om jouw leefruimte gezellig in te richten? Dan ben je op de goede weg om er eentje te vinden. Interior Gent heeft een uitgebreid assortiment aan meubels voor jouw leefruimte, slaapkamer, jeugdkamer, keuken of bureau. Bekijk hieronder hoe wij jou kunnen helpen.

Kom bij ons langs en laat u adviseren!

Kies jouw ideale volhouten salontafel

Een volhouten salontafel volledig naar jouw wensen vinden, dat is geen sinecure. Daarom staat ons team klaar om jou verder te helpen bij de keuze van jouw ideale massief houten meubel,van de oriëntatie tot de montage. In tegenstelling tot fineerhout, waarbij er een dunne laag echt hout wordt gelijmd aan een MDF-plaat, bestaat een volhouten salontafel volledig uit écht hout. Daardoor is jouw salontafel heel stevig en kunnen kleine beschadigingen of oneffenheden makkelijk hersteld worden. Bekijk zeker ook eens ons aanbod aan volhouten kasten om bij jouw kwaliteitsvolle salontafel te zetten.

Ook per mail kunt u een afspraak maken!
houten salontafel

Breng een bezoekje aan onze meubelwinkel

Laat je alvast inspireren met de sfeerbeelden van onze bijzet- en salontafels.Als je het assortiment salontafels eens in het echt wilt komen bekijken, breng dan zeker eens een bezoekje aan onze meubelwinkel. Je kan ons vinden op de Brabantdam 173, 9000 Gent. Heb je nog vragen vooraleer je een winkelbezoek brengt? Contacteer ons dan via het mailadres info@interior-gent.be of via het telefoonnummer 09/223.37.07.

Verified by ExactMetrics