Home » Volhouten kast
Meubels op maat
Productie in Europa
Natuurlijke afwerking

Volhouten kast kopen in Gent

Ben je op zoek naar een volhouten kast? Ontdek dan het uitgebreide assortiment van Interior Gent. In onze meubelwinkel vind je volhouten en massieve meubelen voor zo goed als elke ruimte in jouw huis. Onze meubelen worden allemaal in Europa vervaardigd. Bovendien zijn ze natuurlijk afgewerkt.

Kom bij ons langs en laat u adviseren!

Koop een kwaliteitsvolle volhouten kast in onze meubelwinkel

Als je kiest voor een volhouten kast, dan kies je voor kwaliteit. Dat komt omdat zulke kasten volledig uit sterk hout bestaan. Bovendien is het geen ramp als de kast kleine beschadigingen, vlekken of oneffenheden bevat. Die ‘fouten’ zijn makkelijk te herstellen. Onze volhouten kasten passen in verschillende ruimtes in jouw huis of appartement, zoals de leefruimte of de slaapkamer. Vraag jij je  af wat het verschil is met fineerhout? Fineerhout is een dunne laag écht hout. Die laag wordt verlijmd op een MDF-plaat. De samenstelling van jouw kast is dus helemaal anders.

Ook per mail kunt u een afspraak maken!
kinderkamer met zitzak
schoenenkast gevuld met schoenen

Spring binnen in onze winkel

Kom onze kasten in detail bekijken en kies jouw ideale kast eruit. Het adres van onze meubelwinkel is Brabantdam 173, 9000 Gent. Wil je graag nog meer informatie over bepaalde meubelstukken of over ons bedrijf zelf? Dan kan je ons makkelijk bereiken via mail info@interior-gent.be of via het telefoonnummer 09/223.37.07. Bekijk zeker ook eens het ruimere aanbod aan designmeubels om jouw huis of appartement volledig in te richten.

Verified by ExactMetrics