Home » Team 7 meubels
Meubels op maat
Productie in Europa
Natuurlijke afwerking

Team 7 meubels kopen in Gent

Wil je graag Team 7 meubels kopen? Dan ben je op de goede weg om jouw perfecte meubelstuk van Team 7 te vinden. In onze meubelwinkel Interior Gent hebben wij een ruim aanbod aan meubels voor jouw leefruimte, slaapkamer, bureau of keuken. Je kan er dus ook de meubels van dit Oostenrijkse merk vinden. Ontdek hieronder wat wij jou kunnen bieden.

Kom bij ons langs en laat u adviseren!

Koop jouw Team 7 meubels in onze meubelwinkel in Gent

De meubels van dit merk zijn uniek. Dat komt omdat de volledige toeleveringsketen van de massief houten meubelen van het Oostenrijkse merk onder hun dak valt. Dat wil zeggen dat het merk alles zelf vervaardigt en produceert, van de bomen tot de afgewerkte meubelen. Om je er een beter beeld over te geven: het merk heeft maar liefst 74 hectare bos in zijn bezit waar het merk zijn bomen kweekt. En die unieke meubelen kan je bij ons verkrijgen. Je vindt er onder andere de bedden van Team 7. Natuurlijk kan je bij ons ook terecht voor andere meubels. Bekijk het ruimere aanbod designmeubels eens op jouw gemak.

Ook per mail kunt u een afspraak maken!
nachttafel van het merk Team 7
side tafel bij bank van merk Team 7

Breng een bezoekje om de Team 7 meubels te bezichtigen

Ben je benieuwd naar de meubels van dit merk? Breng dan een bezoekje aan onze winkel op de Brabantdam in Gent om de meubels van dichtbij te bekijken. Op onze website vind je alle praktische informatie om jouw bezoek vlot te laten verlopen. Heb je graag meer informatie? Dan kan je ons altijd contacteren via info@interior-gent.be of via het telefoonnummer 09/223.37.07.

Verified by ExactMetrics