Home » Scandinavische meubels Oost-Vlaanderen
Meubels op maat
Productie in Europa
Natuurlijke afwerking

Scandinavische meubels kopen in Oost-Vlaanderen

Scandinavische meubels kopen, dat kan in onze meubelwinkel in Oost-Vlaanderen. Interior Gent heeft een uitgebreid aanbod aan Scandinavische meubels om jouw huis of appartement in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen volledig in te richten naar jouw wensen. Ontdek hieronder wat wij kunnen betekenen voor jou en jouw huis of appartement.

Kom bij ons langs en laat u adviseren!

Koop jouw unieke Scandinavische meubels in onze meubelwinkel in Oost-Vlaanderen

Unieke Scandinavische meubels kopen voor jouw huis of appartement in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen, dat betekent dat je kiest voor een interieur dat zorgt voor een oase van rust. De Scandinavische stijl kenmerkt zich namelijk door rust, eenvoud en functionaliteit. De basiskleuren van een Scandinavisch interieur zijn wit en grijs. In al onze designmeubels willen wij de natuur naar voren brengen. Dat wil zeggen dat onder andere de Scandinavische meubels, die jij bij ons kan kopen voor jouw woning in regio Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen, kwalitatief en natuurlijk zijn afgewerkt. Tenslotte geven wij je nog mee dat je bij ons ook de stoelen van Carl Hansen, massief houten keukens, volhouten salontafels, bedden van Team 7 en nog veel andere meubelen en merken kan vinden.

Ook per mail kunt u een afspraak maken!
Interior Gent, grote winkel met scandinavische meubelen
Interior Gent, grote showroom met Scandinavische meubelen

Kom langs in onze winkel om jouw Scandinavisch interieur samen te stellen

Wil je graag Scandinavische meubels in jouw huis of appartement in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen? Kom dan langs in onze meubelwinkel om jouw Scandinavisch interieur samen te stellen. Wij zijn gelegen op de Brabantdam 173 in Gent. Verder op de website vind je meer praktische informatie terug. Wil je nog wat extra informatie over bepaalde meubelstukken vooraleer je naar de winkel komt? Dan kan je ons altijd contacteren via info@interior-gent.be of via het telefoonnummer 09/223.37.07.

Verified by ExactMetrics