Home » Meubelwinkel Gent
Meubels op maat
Productie in Europa
Natuurlijke afwerking

Meubelwinkel in Gent

Als je op zoek bent naar natuurlijke meubels om jouw interieur te vernieuwen of in te richten, laat je dan bijstaan door Interior, de meubelwinkel op maat in het historische Gent. In onze meubelwinkel vind je meubelen voor heel wat ruimtes in jouw huis of appartement. Natuurlijk wonen krijgt hier een andere betekenis.

Kom bij ons langs en laat u adviseren!

De meubelwinkel in Gent met meubels op maat

Van massieve designmeubels tot meubels in Scandinavische stijl, van Team 7 bedden tot Carl Hansen stoelen … In onze meubelwinkel vind je een uitgebreid aanbod aan stijlen en merken. Zo is er voor elk wat wils. Al onze meubels zijn vervaardigd in Europa. Daarnaast zet Interior Gent natuurlijk wonen voorop. Dat is dan ook de reden waarom al onze meubelen natuurlijk zijn afgewerkt. Verken op jouw gemak het assortiment en kies welke meubels jij wilt plaatsen in jouw leefruimte, bureau, slaapkamer, jeugdkamer of keuken. Ben je meer fan van de Carl Hansen stoelen of verkies je toch eerder het merk Team 7? Wij zijn alvast benieuwd.

Ook per mail kunt u een afspraak maken!
Interior Gent, grote showroom met massieve meubelen. Grote collectie!
Showroomkeuken te koop. TEAM 7 massieve eiken keuken. Kom kijken!

Keukenopstelling 2

Kom langs in onze meubelwinkel in Gent

Wil je het aanbod eens in detail bekijken? Kom dan zeker eens langs in onze winkel op de Brabantdam 173 in Gent. Wij kijken er alvast naar uit om jou verder te helpen en samen met jou jouw interieur samen te stellen en in te richten. Meer praktische informatie vind je verder op de website. Zit je nog met vragen over onze meubelwinkel? Dan kan je ons altijd contacteren via hetmailadres info@interior-gent.be of via het nummer 09/223.37.07.

Verified by ExactMetrics