Home » Massief houten meubels Oost-Vlaanderen
Meubels op maat
Productie in Europa
Natuurlijke afwerking

Massief houten meubels kopen in Oost-Vlaanderen

Wil je graag kwalitatieve massief houten meubels kopen in regio Oost-Vlaanderen? Ontdek dan hier het aanbod aan massief houten meubels van Interior Gent om van jouw woning in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen een echte ‘thuis’ te maken. Interior is een meubelwinkel gelegen in Gent. Je kan er terecht voor meubelen om jouw leefruimte, slaapkamer, bureau, jeugdkamer of keuken in te richten. Met zo’n 1800m² oppervlakte aan winkelruimte vind je vast de massief houten meubels die passen in jouw woning in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen.

Kom bij ons langs en laat u adviseren!

Kwalitatieve massief houten meubels kopen in onze winkel in Oost-Vlaanderen

Als je kiest voor massief houten meubels voor jouw huis of appartement in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen, dan kies je voor kwaliteit. Waarom? Wel, omdat massief hout volledig uit hout bestaat. Daardoor is jouw meubel heel sterk. Nog een voordeel van massief houten meubels is dat de meubels naar jouw favoriete kleur kunnen bewerkt worden. Dat komt omdat het massief hout makkelijk te kleuren is. In ons uitgebreide assortiment aan massief houten meubels vind je bijvoorbeeld massief houten kasten voor jouw leefruimte en massief houten bedden, maar ook volhouten salontafels en massief houten keukens. Ben je benieuwd naar ons ruimere assortiment? We verklappen je alvast dat je bij ons ook de iconische Wishbone stoelen van Carl Hansen kan kopen.

Ook per mail kunt u een afspraak maken!
houten commode kast
Interior Gent, grote showroom met massieve meubels

Neem contact op of breng een bezoek aan onze meubelwinkel

Heb je vragen over bepaalde meubelstukken of over ons bedrijf in het algemeen? Neem dan zeker contact met ons op via het e-mailadres info@interior-gent.be of via het telefoonnummer 09/223.37.07. Wil je graag jouw toekomstige massief houten meubels voor jouw woning in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen van dichtbij bekijken? Breng dan een bezoek aan onze winkel.