Home » Massief houten keukens Oost-Vlaanderen
Meubels op maat
Productie in Europa
Natuurlijke afwerking

Massief houten keukens kopen in Oost-Vlaanderen

De ideale massief houten keuken op maat vind je in onze winkel. Bij Interior Gent ontwerpen we jouw ideale massieve keuken. Interior heeft ook een ruim aanbod aan meubelstukken om van jouw huis een gezellige plek te maken. De meubels die je bij ons kan vinden, zijn allemaal vervaardigd in Europa. Bovendien vinden wij natuurlijk wonen belangrijk. Onze meubelen zijn natuurlijk afgewerkt met olie of zeep. Zo helpen je massieve meubels een gezonde omgeving te creëren.

Kom bij ons langs en laat u adviseren

Massief houten keukens koop je in onze meubelwinkel in Oost-Vlaanderen

Ben je toe aan een nieuwe keuken of ben je gewoonweg op zoek naar de ideale keuken? Kies dan voor de massief houten keukens van Interior Gent om de keuken van jouw huis of appartement in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen kwalitatief af te werken. Droom alvast weg met de sfeerbeelden van ons assortiment aan keukens die je verder op de website terugvindt. Er is alleszins voor elk wat wils. Onze keukens zorgen bovendien voor rust, zodat jij heerlijk kan dineren met jouw gezin of kan aperitieven met vrienden. Naast massief houten keukens hebben wij ook nog andere massief houten meubels. Heel onze collectie is zeker de moeite om eens te bekijken. Lees meer over de meubels van Team 7 die een groot deel van ons aanbod vormen. Reeds 50 jaar werken deze ecologisch!

Ook per mail kunt u een afspraak maken!
Kom naar Interior Gent voor jou massieve keuken.
keuken van hout

Breng een bezoek aan onze winkel

Heb je interesse in onze massief houten keukens? Breng dan zeker eens een bezoek aan onze meubelwinkel op de Brabantdam 173 in Gent. Wij zullen je met open armen ontvangen. Zit je nog met vragen of wil je meer informatie over bepaalde meubelstukken? Dan kan je ons bereiken via het e-mailadres info@interior-gent.be of via het telefoonnummer 09/223.37.07.

Verified by ExactMetrics