Home » Massief houten kast Oost-Vlaanderen
Meubels op maat
Productie in Europa
Natuurlijke afwerking

Massief houten kast kopen in Oost-Vlaanderen

Startte jij onlangs de zoektocht naar een massief houten kast in Oost-Vlaanderen? Interior Gent heeft vast iets naar jouw wensen, want alle kasten kunnen op maat. Heb je met Interior Gent nog geen kennis gemaakt? Doe het hier, of contacteer ons. In geen tijd heb jij de massieve kast in Europees hout gevonden voor jouw woning.

Kom bij ons langs en laat u adviseren

Een bijzondere massief houten kast kopen in onze winkel.

Interior is een meubelwinkel in Gent met een uitgebreid assortiment. Voor alle ruimtes in jouw woning hebben wij meubelstukken. De massieve kasten of boekenwanden worden op maat voor je leefruimte of andere ruimte gemaakt. Het massieve hout wordt op een natuurlijke manier afgewerkt met olie of zeep. Op die manier blijft het hout ademen. Het is dan ook eenvoudig om eventuele beschadigingen te herstellen.  Uiteraard is Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen dichtbij. Maar andere regio’s zijn uiteraard ook welkom. Naast kasten hebben we ook massieve keukens, zodat niet alleen jouw leefruimte mooi is afgewerkt maar ook jouw keuken. Verder kan je bij ons terecht voor design stoelen zoals deze van Carl Hansen stoelen.

Ook per mail kunt u een afspraak maken
kinderkamer met zitzak
schoenenkast gevuld met schoenen

Breng een bezoekje aan onze meubelwinkel.

Wil je een massief houten kast voor jouw woning in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen? Breng dan een bezoekje aan onze winkel in Gent. Je kan ons vinden op de Brabantdam 173. Doe er inspiratie op en kies de ideale kast voor jouw interieur. Zit je nog met vragen? Twijfel dan niet om ons te contacteren via mail info@interior-gent.be of via telefoon 09/223.37.07. Bekijk zeker ook onze outletpagina om koopjes te doen.

Verified by ExactMetrics