Home » Designmeubels Oost-Vlaanderen
Meubels op maat
Productie in Europa
Natuurlijke afwerking

Designmeubels in Oost-Vlaanderen kopen

Koop jouw nieuwe designmeubels in onze meubelwinkel in Oost-Vlaanderen. Interior is een meubelwinkel in Gent. Je vindt er meubels om jouw leefruimte, bureau, slaapkamer, jeugdkamer of keuken in te richten. Met een oppervlakte van 1800m² doe je niet alleen de juiste inspiratie op, maar vind je zeker en vast ook de designmeubels die passen in jouw woning in de regio van Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen.

Unieke designmeubels kopen in onze winkel in Oost-Vlaanderen

Van massief houten keukens tot volhouten kasten, van Team 7 bedden tot volhouten tafels, je vindt het allemaal in onze winkel. Elk meubelstuk dat je bij ons kan kopen, wordt vervaardigd in Europa. Omdat wij natuurlijk wonen voorop zetten, zijn de meubels in onze winkel altijd natuurlijk afgewerkt. De unieke designmeubels zullen dus zeker een blikvanger zijn in jouw woning in regio Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen.

Kom bij ons langs en laat u adviseren!

Designmeubels dichtbij huis kopen in regio Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen

Als jij niet te ver wilt zeulen  met jouw nieuwe meubels, koop dan jouw meubelen dichtbij huis. Onze winkel is gelegen op de Brabantdam 173 in het hartje van Gent. Dat is ideaal voor iedereen die zijn unieke designmeubels wilt kopen in de regio van Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen. Je kan natuurlijk ook bij ons terecht als je uit een andere regio komt.

Ook per mail kunt u een afspraak maken!
Interior Gent, grote showroom met designmeubelen. Kom zeker kijken!
Carl Hansen Wishbone in beuk

Kom langs om de designmeubels te bezichtigen

Kom de designmeubels van dichtbij bekijken in onze winkel. Wij staan klaar om jou verder te helpen, zodat jij met onze meubelen het ideale interieur kan bekomen. Heb je nog vragen over de designmeubels die niet al te ver moeten vervoerd worden als je in regio Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen woont? Bel ons dan via 09/223.37.07 of mail via info@interior-gent.be. Meer praktische informatie vind je op onze contactpagina terug.