Home » Carl Hansen stoel Oost-Vlaanderen
Meubels op maat
Productie in Europa
Natuurlijke afwerking

Carl Hansen stoel kopen in Oost-Vlaanderen

Een iconische Carl Hansen stoel kopen in regio Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen, doe je bij Interior Gent. Onze winkel zet natuurlijk wonen voorop. Daarom vind je bij ons volhouten en massieve meubelen die natuurlijk zijn afgewerkt. Leuk om weten is dat al onze producten volledig worden vervaardigd in Europa. Een duik nemen in ons assortiment is dus zeker de moeite waard.

Kom langs en laat u adviseren!

Koop een iconische Carl Hansen stoel in onze meubelwinkel in Oost-Vlaanderen

Ongetwijfeld heb je al eens gehoord van het bedrijf Carl Hansen. Is dat nog niet zo? Kom er dan hier meer over te weten. Het Deense familiebedrijf heeft een aantal waarden die het voorop zet. Zo vindt het merk duurzaamheid belangrijk. In elke stap van het productieproces werkt het bedrijf aan zowel overkoepelende strategieën als aan eenvoudige oplossingen die rekening houden met onze planeet en de mens. Daarnaast neemt het merk vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel. In onze meubelwinkel in Gent vind je verschillende stoelen van Carl Hansen. Zo bieden wij van de Wishbone stoelen of CH24 en de CH33 alsook de Wing-chair aan. Deze Carl Hansen stoelen zijn ontworpen door de bekende Hans J. Wegner. Daarnaast kan je bij ons de Cuba chair, de Colonial chair en bankje BMO0488 terugvinden, eveneens bij Carl Hansen geproduceerd. Allen iconische modellen.

Ook per mail kunt u een afspraak maken.
Interior Gent, grote showroom met iconische design stoelen
Carl Hansen Wishbone in beuk

Breng ons een bezoek om Carl Hansen stoelen in regio Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen te kopen.

Wil je graag zo’n iconische Carl Hansen stoel kopen? Breng dan een bezoek aan onze winkel en ontdek welke Carl Hansen stoel bij jouw interieur past. Wil je graag nog wat verder rondneuzen op de website? Dan raden we jou aan om het volledige assortiment stoelen eens te bekijken. Heb je nog vragen over ons bedrijf of wil je meer informatie over een bepaalde Carl Hansen stoel? Mail ons via info@interior-gent.be of bel naar 09/223.37.07.

Verified by ExactMetrics