Home » Carl Hansen stoel Oost-Vlaanderen
Meubels op maat
Productie in Europa
Natuurlijke afwerking

Carl Hansen stoel kopen in Oost-Vlaanderen

Een iconische Carl Hansen stoel kopen in regio Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen, doe je bij Interior Gent. Onze winkel zet natuurlijk wonen voorop. Daarom vind je bij ons volhouten en massieve meubelen die natuurlijk zijn afgewerkt. Leuk om weten is dat al onze producten volledig worden vervaardigd in Europa. Een duik nemen in ons assortiment is dus zeker de moeite waard.

Kom bij ons langs en laat u adviseren!

Koop een iconische Carl Hansen stoel in onze meubelwinkel in Oost-Vlaanderen

Ongetwijfeld heb je al eens gehoord van het bedrijf Carl Hansen. Is dat nog niet zo? Kom er dan hier meer over te weten. Het Deense familiebedrijf heeft een aantal waarden die het voorop zet. Zo vindt het merk duurzaamheid belangrijk. In elke stap van het productieproces werkt het bedrijf aan zowel overkoepelende strategieën als aan eenvoudige oplossingen die rekening houden met onze planeet en de mens. Daarnaast drijft het merk vakmanschap en meubilair van hoge kwaliteit hoog in het vaandel. In onze meubelwinkel in regio Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen vind je verschillende stoelen van Carl Hansen. Zo bieden wij de Carl Hansen CH33-stoel aan. Deze Carl Hansen stoel is ontworpen door de bekende Hans J. Wegner. De stoel heeft een klassiek design met strakke lijnen en zorgt voor comfort en stabiliteit. Daarnaast kan je bij ons ook de Wishbone stoelen van Carl Hansen vinden.

Ook per mail kunt u een afspraak maken!
Interior Gent, grote showroom met iconische design stoelen
Carl Hansen Wishbone in beuk

Breng een bezoek aan onze winkel om een Carl Hansen stoel in regio Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen te kopen

Wil je graag zo’n iconische Carl Hansen stoel kopen in regio Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen? Breng dan een bezoek aan onze winkel en ontdek welke Carl Hansen stoel, die je wilt kopen in de buurt van Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen, bij jouw interieur past. Wil je graag nog wat verder rondneuzen op de website? Dan raden we jou aan om het volledige assortiment stoelen eens te bekijken. Heb je nog vragen over ons bedrijf of wil meer informatie over een bepaalde Carl Hansen stoel? Mail ons via info@interior-gent.be of bel naar 09/223.37.07.