Bedden bij Trend en Tjørnbo

Het Duitse Trend heeft een beperkt aantal modellen, ze zijn  massief en metaalvrij en beschikbaar in verschillende houtsoorten. Wij hebben het model 'Lea' staan in massieve berk, afgewerkt met witte olie. De kleinste maat start bij 90 cm breed, perfect als junior-bed. Een dubbel bed gaat tot 200 cm. De lengtes variëren van 200 naar 220 cm. Bij dit model zijn verschillende hoofdborden beschikbaar, steeds in hout.

Tjornbo uit Denemarken heeft eveneens bedden in massief hout, maar met bed-vijzen gemonteerd. Easy sleep is het model bij ons. Dit is eveneens met verschillende hoofdborden in hout of leder mogelijk. Of zonder. De poot kan vierkant of rond zijn, eventueel verhoogd om ergonomische redenen of om extra bergruimte met lades te creëren. Zelfs een zwevend effect kan worden verkregen met een hedendaagse zwarte metalen drager.

Ook hier kies je voor het klassieke slapen met lattenbodem en matras of een systeem zoals Flowsleeping of AOS van TEAM7.  Uiteraard past ook hierbij een natuurlijk dekbed!

Geverifieerd door ExactMetrics