Thuiskantoor

Toch nog even op de laptop, maar dan graag in de leefruimte.  Dan mag je werkplek net dàt mooie maar praktische meubel zijn. Kijk maar naar het schrijftafeltje van Haslev , Naver of Swedese met de Libri Desk, een praktisch bureaumeubeltje met legplanken dat je op een klein muurtje kwijt kan. Een goede bureaustoel voor daarbij? Die vind je hier.
Het Deense Skovby heeft een elegant schrijftafeltje in verschillende uitvoeringen. Bij ons kan je het zien in notelaar en eik.

Voor een uitgebreider kantoor kan het helemaal naar uw wensen, mooie kasten en bureautafels van TEAM 7 en Trend gecombineerd met een stoel van HAG of Kinnarps. Kom ze gerust uitproberen. De modellen beschikbaar in de showroom kan je hier zien.

Wenst u afwisselend zittend, half-staand (met stahulp) of rechtstaand te werken? Dan kan dit met een elektrisch, in hoogte verstelbaar bureau. De poot in wit(zwart)gelakt of alu herbergt de motor en wordt voorzien van een volhouten blad in houtsoort of grootte naar keuze.
Bij een verstelbaar bureau kan elk persoon de bewegingsstoelen van Varier of Moizi gebruiken, want dan verstelt u het blad en niet de stoel…

Comments are closed.

Geverifieerd door ExactMetrics