Flowsleeping en AOS-systeem

Terwijl we slapen moeten we ons ontspannen en nieuwe energie opladen. Met deze slaapsystemen wordt uw lichaam optimaal op een natuurlijke manier ondersteund.

Het AOS-slaapsysteem van TEAM 7, beantwoordt optimaal aan uw persoonlijke behoeften. Dus is het de ideale aanvulling van onze bedden in natuurhout. De onderdelen van AOS,  bestaan uit natuurlijke, hernieuwbare grondstoffen : hout, natuurlatex, katoen, scheerwol en Tencel/maisvezels. Het AOS-systeem is een waardig alternatief van een boxspring. Zelfs een topper is mogelijk.

Bij Flowsleeping geeft de bedbodem, op de voor u juiste plaats de nodige ondersteuning. Deze bedbodem kan met latten of schotels. Beide voelen anders, maar geven evenveel ondersteuning. De natuurlatex matras in verschillende diktes, geeft je dan weer het nodige comfort. De matrashoes is in Tencel of Tencel met wol en katoen doorstikt.

Bij beide systemen heeft de matras bewust geen zones. Zo beweegt de matras volledig met jou en de bedbodem mee.

De vernoemde materialen hebben allen de nodige labels die hun kwaliteiten onderstrepen. Kom de slaapsystemen en matrassen gerust uittesten in onze slaapzone.

Interior Gent, grote showroom met bedden en kasten, alles massief en ecologisch afgewerkt

Comments are closed.