Ergonomische slaapsystemen – Totale uitverkoop!


Terwijl we slapen moeten we ons ontspannen en nieuwe energie opladen. Met deze slaapsystemen wordt uw lichaam optimaal op een natuurlijke manier ondersteund.

Het AOS-slaapsysteem van TEAM 7, beantwoordt optimaal aan uw persoonlijke behoeften. Dus is het de ideale aanvulling van onze bedden in natuurhout. De onderdelen van AOS,  bestaan uit natuurlijke, hernieuwbare grondstoffen : hout, 100% natuurlatex, katoen, scheerwol en Tencel/maisvezels. Het AOS-systeem is een waardig alternatief van een boxspring. Zelfs een topper is mogelijk.

Bij Flowsleeping geeft de bedbodem, op de voor u juiste plaats de nodige ondersteuning. Deze bedbodem kan met schotels of latten. Beide voelen anders, maar geven evenveel ondersteuning. De 100% natuurlatex matras in verschillende diktes, geeft je dan weer het nodige comfort. De matrashoes is in Tencel of Tencel met wol en katoen doorstikt.

Bij beide systemen heeft de matras bewust geen zones. Zo beweegt de matras volledig met jou en de bedbodem mee. Een bijpassend neksteun kussen in natuurlatex maakt het geheel af.

Het AOS systeem en Flowsleeping met schotels of latten kan in vaste uitvoering, handmatig verstelbare of elektrisch verstelbare uitvoering. Kom eens langs om ze uit te proberen! Er zijn nog showroommodellen direct beschikbaar. 

Actie bij Flowsleeping: koop een 2-persoons flowsleeping systeem en krijg de 2de matras aan halve prijs.

De vernoemde materialen hebben allen de nodige labels die hun kwaliteiten onderstrepen. Kom de slaapsystemen en matrassen gerust uittesten in onze slaapzone.

Interior Gent, grote showroom met bedden en kasten, alles massief en ecologisch afgewerkt

 

Comments are closed.

Geverifieerd door ExactMetrics