Matrassen

Matrassen

Uiteraard hebben we ook eenvoudige matrassen die u op uw huidige lattenbodem kan leggen. De kern kan 'Koudschuim' zijn, Latex of Natuurlatex. Zonder zones of juist mèt. Afgewerkt met een polyester of katoenen hoes. De hoezen zijn afritsbaar en meestal wasbaar op 60°.
Koudschuim is een polyurethaanschuim, maar wordt niet op hoge temperatuur geproduceerd. Het heeft een open celstructuur, waardoor het goed ademt en vocht opneemt.
Bij een matras in 'Koudschuim' starten we al vanaf € 199,- per persoon (90 x 200 cm).
Latex kan natuurlijk zijn of synthetisch. De verhouding tussen beide kan variëren van matras tot matras. We starten hierbij vanaf € 399,- per persoon (90 x 200 cm).
Een matras in natuurlatex is voor 99% vervaardigd uit het melksap van de rubberboom. Latex heeft een grote veerkracht en rekbaarheid, wat een perfecte drukverminderende ondersteuning mogelijk maakt. Doordat latexmatrassen geperforeerd worden, is er een goede ventilatie en vochthuishouding. Deze matrassen kunnen worden gecombineerd met een systeem zoals Flowsleeping en AOS van Team 7. Zie onze pagina 'slaapsystemen'.